onsdag 13. april 2011

Loppefunn!!!!!

Endelig......var det min tur og gjøre et skikkelig funn...
Fikk kjøpt 3 stk av disse "jærstolene" til 50 kr stk!!! Det er ikke den orginale Akselstolen men konkurenten.... Vet at disse går fort for 5-600 kr stk....De skal få bli hvite eller eggehvite i løpet av våren. Kjekke som ekstrastoler da de er lette og fine å se på.


Denne fine stetteskålen fikk jeg for kr.5,- Skal se om jeg kan finne et glasslokk å ha på den. Tror jeg må på jakt.... Noen som har sett en plass de selger disse?
Julerosen min står i full knopp nå...Er ikke det litt etter tidskjema? Pleier vel å blomstre rundt desember/januar .Har snudd opp ned på hele hagen min for å lage parkeringsplass. Jeg måtte redde alle staudene jeg ville beholde og dette var jo en av dem. Nå gjelder det å finne en egnet plass slik at den kan vokse seg enda større og vakrere.


Da har jeg fått mange gode enkle og sunne mattips i det nye Tara matbladet...Fantastisk flott blad . Jeg skal garantert teste noe av disse oppskriftene og vinene.....
Ha en fantastisk flott dag. Nå venter jobben på meg.....


klem Ragnhild


3 kommentarer:

  1. Eg har slike Slaake-stolar heime eg og, vert spennande å sjå korleis dine er ferdig malt! Kanskje eg vert inspirert....

    SvarSlett
  2. Wow! Du har virkelig gjort et kupp, nydelige stoler - og såå gode å sitte i! Et tips når du skal male dem, mal med gulvmaling (gjerne vannbasert), så holder de lengre uten å skalle av. Ha en fin dag!

    SvarSlett
  3. Så flott at du har funnet Jærstoler på loppemarked (til loppepris). For en tid tilbake jaktet jeg selv på slike. Jeg fant etpar på Fretex, noen på Finn var så dyre at jeg kjøpte like sågodt noen nye (hvite). Ha en fin påske!

    SvarSlett