fredag 20. januar 2012

Snøen tilbake igjen...........

Så var snøen tilbake igjen......
I går lavet det ned.....med snø og regn. Og i dag er det isholke.....Jeg er glad i snøen men ikke da den blir til is.....

Damen på Mestergrønn solgte disse flotte primulaene for 10,- stk og sa de tålte frost(noe jeg ikke visste fra før.......) Så slik ble de med hjem og det ble jo ganske så fint... Dagen i dag ble ikke helt som planlagt....våknet opp med forkjølelse.....Hadde planer om trening og kaffe med en veninne men måtte jo avlyse det....kjenner at formen er mye bedre allerede og satser på toppform i morgen. Fikk nå til litt husarbeid m,m men mangler barn og mann hjemme så det er litt stusselig her akkurat nå.....Jeg skal snart finne frem strikkepinnene og ta meg en god kopp varm te...det hjelper nok mot selskapsyka og forkjølelsen.....
Mitt siste strikkeprosjekt er disse ølvottene.......Første gang jeg så disse på strikkebutikken synest jeg de var"harry" Men så gikk det opp for meg at mannfolkene synest disse er helt geniale og dermed måtte jeg sette igang.....Så de i bruk på hyttebesøk i romjulen...helt geniale...Om noen vil ha oppskriften....Ta kontakt med meg på mail: ragnhildrleganger@gmail.com.



Da jeg kom hjem fra "taxituren" med ungene var det et fantastisk fint lys her på Hafrsfjord.


Her er utsikten fra stuevinduet mitt...og jeg måtte bare sette meg ned å nyte det.....



Da er stearinlysene tent og strikkepinnene klare...Må gjøre ferdig en ølvott.....




GOD OG FIN VINTERHELG TIL ALLE SAMMEN!




Klem


Ragnhild









4 kommentarer:

  1. Artige ølvotter! Har aldri sett sånne før. Tipper mannfolkene liker disse ja :)

    Visste heller ikke at primulaene tålte frost.
    Kjekt å vite. Takk for tipset :)

    Ha ei fin helg!

    SvarSlett
  2. Håper forkjølelsen er bedre Ragnhild! som sagt må vi ha oss en strikkekveld.. Du vett eg trenger ENORMT med hjelp dersom eg skal få til en slik "mannevott".. super lørdag til deg. Klem fra luemor.

    SvarSlett
  3. Jeg hekler og strikkker, men den ble så liten ?? Er det noen tips du kan gi meg. Var innom på Laftehuset i Oltedal og handlet garn hos ei koselig ung dame. Hun fikk se oppskrifta og fikk linken til deg. Likte også votten ;-) kjempemasse!!

    SvarSlett