onsdag 15. desember 2010

Juleforberedelser......
Effektivitet i heimen i dag.. Da jeg kom hjem fra jobb bakte jeg kokusmakroner..Vasket gulvet i en kro...der juletreet skal stå. Var på loftet og hentet ned julepynten....og pyntet litt. Jammen har jeg mye julepynt. Det er vel slik med oss alle at vi kjøper noe nytt hvert år og glemmer hva vi har gjemt på loftet...jaja det blir mye som ikke blir pakket ut hos meg.

Julerosene på trappa ble innkjøpt i går hos Mestergrønn på Straensenteret for kun 100kroner. Jeg har 2 oppi krukken..De er så nydelige.

Stolene fikk på julehjerter og nytt stoltrekk i lys sandfarget stoff som jeg hadde liggende..Gjort i en fart og ble ganske pent.

Flasken som er en saftflaske fra Ikea ble pyntet med noter og vakkert sangbilde som jeg har fått hos Prinsesse Elin. Jeg rev kantene og laget en brennkant, knyttet på en sløyfe...Det er mange koselige flasker å få kjøpt men jeg synest det er kjekt å lage nye ting av noe man allerede har..

Ha en fin ettermiddag alle sammen og kjekt om du legger inn en kommentar...Jeg har fikset det slik at du kan gjøre det nå..

klem
Ragnhild

6 kommentarer:

 1. Heisan du.
  Flott blogg du har. Masse flotte ideer, og inspirasjon. Har lagt meg til som følger :)
  Ha en fin kveld.
  :) Susanne

  SvarSlett
 2. Det var bare lækkert alt sammen ! Så de tåler å stå ute julerosene.. Hmm... Mulig jeg må på mestergrønn i måro ;) jeg holder på å lage taco krydder som jeg tar oppi små krukker. De skal pyntes m etikett og sløyfebånd :) men , hyyyysj det er hemmelig... Fin kveld til deg! Linn

  SvarSlett
 3. Hei igjen ..takk for kommentarer...Ja Linn julerosene skal stå ute da holder de seg..jeg planter de i jorda etterpå så kommer de til neste jul igjen og igjen..... Hørtes deilig ut med krydder.....

  SvarSlett
 4. Hei Ragnhild :-) kjekke blogg du har. Ser at du trives i heimen. Jammen lage du masse fint. Min hobby akkurat nå e å lime inn bilder. E kommet te St.Hans 2007 der me faktisk feira med masse goe naboer på bryggå te Linn. Tror eg må ta ein opplæring på hu når det gjelde julerosene. Mine e 50 år gamle,fekk de av 'Mosseveiens skrekk' i si tid via svigermor, me 'nisset' de for 20 år siden (fra Molaug Gård) og plantet de her. Springe ut så flotte te jul, år itte år itte år. Klem fra Anne

  SvarSlett
 5. hmmm.. tolket det som om Anne oppfordrer til "nissing" her.. hehe..
  Linn

  SvarSlett
 6. Ja, husk du ska 'nisse' litt kver dag i julen ;-)
  ..den som nisser sover ikke, den som sover nisser ikke... eg e vel blant de som ikke sove ...dvs. at eg nisse heila tiå he, he. Stor juleklem te dokker begge.

  SvarSlett