onsdag 1. desember 2010

Vinduet er på plass....tror jeg.God formiddag! Nok en flott dag og et fantastisk vær. Da regner jeg med at adventsluke nr. 1 er åpnet i de fleste hjem...inkludert hjemme hos meg. I år ble det ingen pakkekalender men flax gjør nytten den også.
Nå har jeg vasket vinduet litt. Vasket jeg for mye begynte den fine slitte malingen å falle av og det skulle den ikke...... Pyntet den med litt engler og hjerter foreløpig... Skal nok finne litt mer pynt etter hvert.Det var min adventsgave til meg selv i dag. Ha en fin desemberdag!

2 kommentarer:

  1. Hei på deg
    Takk for du sendte meg linken. Jeg synes du har det utrolig lekkert. Og vinduet er bare helt fantastisk. Å så kjekt å få følge bloggen din. Og knall kjekt med nytt kjennskap og vennskap. Jeg har lagt meg til som følger jeg. Jeg synes det er så trivelig med flere fra samme sted som har samme interessene. Ønsker deg en fin fin onsdag og en flott 1 desember. Klem fra Elin:)

    SvarSlett
  2. Hei ELin! Takk for koselig tilbakemelding. Og veldig kjekt du likte vinduet...og bloggen min..Vi snakkes nok snart igjen.klem Ragnhild

    SvarSlett